Skip to main content

Hertencarpaccio met champignons en Parmezaanse kaas

Ingrediënten 4 personen:

*400 gram hertencarpaccio
*sap van 1 citroen
*6 eetl. olijfolie
*2 eetl. Truffeltappenade
*50 gram parmezaan schilfers
*wat verse koriander
*vers gemalen zwarte peper en zout
*200 gram kleine champignons in plakjes
*50 gram boter

Bereiding:
Zet op voorhand 4 borden in de koelkast.
Haal een voor een de borden uit de koelkast en leg op ieder bord 100 gram carpaccio, dek af met vershoudfolie en zet terug in de koelkast. Maak de dressing van de olie citroen en de truffeltappenade. Hak de koriander fijn. Stoof de champignons in de boter op laag vuur met wat peper en zout uit de molen. Haal uit de boter en verdeel over het midden van het bord en sprenkel de dressing over het hele bord. Garneer met de Parmezaanse kaas en de koriander.