Bospaddenstoelensoep met truffelschuim
ingrediënten 4 personen
1 bak Bospaddenstoelensoep
4 dikkere plakken gerookte tamme eendenborstfilet,
wat verse groene kruiden en wat truffelschaafsel voor de garnering.
voor de schuim:
300 ml melk
1 flinke eetlepel truffelpasta
recept:
*verwarm de soep op laag vuur. Regelmatig roeren
*verwarm de borden of soepkommen
Voor de garnering:
*bak de eendenfilet op een plaat in de oven krokant dit kan u eventueel al eerder doen
*Hak wat verse kruiden fijn voor de garnering
*verwarm de melk en de truffelpasta in een steelpannetje maar laat niet koken
*mix met een staafmixer lucht in de melk door hem er half in te plaatsen
Doe de soep in de warme borden/kommen
Schep wat schuim in het midden en garneer af met wat groen en truffelschaafsel en leg de eendenfilet erop