Skip to main content

Bospaddenstoelensoep met truffelschuim

ingrediënten 4 personen

1 bak Bospaddenstoelensoep
4 dikkere plakken gerookte tamme eendenborstfilet,
wat verse groene kruiden en wat truffelschaafsel voor de garnering.

voor de schuim:
300 ml melk
1 flinke eetlepel truffelpasta

recept:
*verwarm de soep op laag vuur. Regelmatig roeren
*verwarm de borden of soepkommen

Voor de garnering:
*bak de eendenfilet op een plaat in de oven krokant dit kan u eventueel al eerder doen
*Hak wat verse kruiden fijn voor de garnering
*verwarm de melk en de truffelpasta in een steelpannetje maar laat niet koken
*mix met een staafmixer lucht in de melk door hem er half in te plaatsen

Doe de soep in de warme borden/kommen
Schep wat schuim in het midden en garneer af met wat groen en truffelschaafsel en leg de eendenfilet erop