Brama Poelier

Menu
  • Home
  • Weekreclame
  • Gerechten
  • Braadadviezen
  • Partypan
  • Zesde generatie
  • Contact

Brama Poelier

  • Home
  • Weekreclame
  • Gerechten
  • Braadadviezen
  • Partypan
  • Zesde generatie
  • Contact

Wild bouillon met Beierse Wild Knödel

Ingrediënten 4 personen

*kant en klare wildbouillon voor de knödel
*300 gram oud wit brood
*1 ui
*80 gram bloem
*60 gram ontbijtspek
*100 gram hertenham in dikke plak
*4 eieren
*20 ml melk
*2 el bieslook in ringetjes en wat extra voor de garnering en wat peterselie
*boter
*peper en zout

Bereiding
Doe de bouillon de avond ervoor in een pan en laat buiten de koelkast ontdooien.
De bereiding van de Knödel kan al de dag ervoor, bewaar ze dan afgedekt in de koelkast.
Snij het brood in kleine blokjes.
Pel en snipper de ui, stoof in wat boter en voeg de gestoofde ui bij de broodblokjes.
Snij het spek in kleine blokjes, bak ze even aan. Doe ze met de bloem bij het brood.
Snij de hertenham in kleine blokjes en voeg die ook erbij.
Klop de eieren los met de melk, roer er de bieslook door en kruid met wat peper en zout. Giet dit mengsel bij het brood. Laat 15 minuten weken.
Kneed het broodmengsel goed door. Maak je handen nat en kneed stevige balletjes van het mengsel, iets groter dan een pingpongbal.
Er mogen geen scheurtjes in de buitenkant zitten, dan gaat de Knödel open bij het koken. Breng de Bouillon aan de kook en laat de Knödels erin zakken. Temper het vuur zodat hij net aan de kook blijft. Gaar ze 15 minuten in de bouillon..
Verwarm de borden verdeel de Knödels over de borden en schep er de bouillon bij en garneer af met wat fijn gesneden verse bieslook en peterselie.

Eindelijk is het zover! Met trots presenteren wij Gästehaus “Wild-Wald-Wiesenblick”

slide gaestehaus www

Eindelijk is het zover!
 
Na een renovatie van ruim 5 jaar kunnen we u eindelijk met trots ons Gästehaus “Wild-Wald-Wiesenblick” presenteren. Wij hopen u te mogen begroeten om ook te komen genieten van de prachtige omgeving en van onze appartementen of B&B. Je kunt hier prachtig wandelen, fietsen, jagen, kookworkshops volgen of voor een wellness weekend, gezellig met familie, vrienden of collega’s. Wij zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke tijd te bezorgen bij ons.

Hopelijk tot ziens,

Clemens en Marjan van Valderen- Brama

Bekijk website:
gaestehaus-www.de

Contactgegevens

Adres: Luifelbaan 34, 2242 KV Wassenaar
Telefoon: +31 70 511 4234
Email: info@brama-poelier.nl 

Locatie en route plannen

Openingstijden

maandag 08:00–18:00
dinsdag 09:00–18:00
woensdag 09:00–18:00
donderdag 09:00–18:00
vrijdag 08:00–18:00
zaterdag 08:00–17:00

zondag Gesloten

De Partypan

De Partypan is onderdeel van de catering van Brama Poelier. De Partypan is goed voor ieder feest, voetbalavond of als je gezellig op zondag bij elkaar komt. Maar de partypan is vooral makkelijk in gebruik, want hij warmt zichzelf op en is bovendien erg lekker.

Lees meer 

Iedere maandag

Vers

gegrilde kippenpoten

4 voor €6,00

Iedere dinsdag

Verse Hollandse

kippen poten

en

kip karbonade 

Van €1,25 100 gram

Voor €0,95

------------

Kipburgers

100% kip

5 halen 4 betalen

Iedere woensdag

Kip schnitzel 

Van €1,80 100gram

Voor €1,30 

------------

Kippeling

héérlijk bij frietjes of als tussendoortje/borrel Van €1,70 100gram 

Nu 500 gram

Voor €7,50

Iedere donderdag

Verse Hollandse kipfilet

Naturel of gemarineerd Van €1,80 100 gram

Voor €1,30

------------

Vers uit Frankrijk

Mais kipfilet

van €2,05 100gram

Voor €1,60

En iedere vrijdag

Verse

gegrilde kippen

1 voor €6,00

2 Voor €11,00 

Iedere zaterdag

Kip Shoarma

pakket

*500 gram  kip shoarma
*knoflooksaus
*shoarmasaus
*5 broodjes

Van €12,15

Voor €8,50